Ayurveda feliratok

 

Jelentkezés az AMN-Románia Ayurveda kurzusra 2022 szeptember - 2023 július tanévre:


Ebben az időszakban az AMN-Románia Ayurveda tanfolyamokat online tartják.

A regisztrációval és a részvételi feltételekkel kapcsolatos információkért kérjük, forduljon hozzánk a következő címen 0749.079.619 vagy 0745.098.911.

A 2022-2023-as tanévre az ayurvéda tanfolyamokra való jelentkezés a következő kitöltésével történik regisztrációs űrlap.

Az előadásokat ÉLŐBEN tartják a platformon ZOOM minden szerdán 19.00 órakor, és a tanfolyamon való részvétel októbertől fizetős.

A részvételhez szükséges ZOOM-linket minden szerdán e-mailben küldjük el azoknak, akik kitöltötték a regisztrációs űrlap.

A tanfolyam során részletesen megvitatandó témákról a következő részben olvashat. Tárgyalt témák.

További információért vagy a regisztrációval, részvétellel, részvételi móddal kapcsolatos részletekért kérjük, használja az alábbi űrlapot. A beérkezett információkat elemezni fogjuk, és a lehető leghamarabb válaszolunk.

Az Ayurveda tanfolyammal kapcsolatos további információk kéréséhez szükséges űrlap:

Gyakran ismételt kérdések: 

 • Hogyan és mikor zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam online zajlik, hetente egyszer, minden szerdán 19:00 órakor. Hétvégi próbák szombaton és vasárnap lesznek. Írásbeli tanfolyamokat is kínálnak a bemutatott anyaggal. 

 • Mennyit ér a tanfolyami részvételi díj?

A tanfolyam díja 150 lej, és október hónaptól havonta kell fizetni.

 • Csak orvosok vehetnek részt, vagy más, e tudományterület iránt érdeklődők is?

A tanfolyam szakmai háttértől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

 • Mennyi ideig tart a tanfolyam?

Az ájurvéda kurzus modulokra épül, amelyekben az ájurvéda több ágát tanulmányozzák. Így akár néhány hónapig, akár több évig is tanulhatjuk az Ayurvédát, attól függően, hogy mennyire szeretnénk elmélyíteni tudásunkat ebben a hagyományos hagyományban.

Téma:

 • Az életről szóló alapvető hagyományos tanítások szisztematikus kifejtése, az AYURVEDA hiteles írásai alapján, amelyet ezen a tanfolyamon a következő nyelven végeznek eleredeti és egyedi módon, amely mindig a modern emberi élet igényeihez igazodik.
 • Az emberi alkotmányos tipológiák részletes bemutatása és leírása, számos aktuális területen, a mindennapi életben való azonnali alkalmazással.
 • Az AYURVEDA rendszerre jellemző természetes gyakorlati módszerek bemutatása az alkotmányos harmonizáláshoz: természetes táplálkozás, gyógy- és aromanövények bölcs használata, kromoterápia, meloterápia, akupresszúra, az önmasszázs egyszerű módszerei stb.
 • A fiatalítás, revitalizáció és az erotikus tónus visszanyerésének hagyományos módjainak megismerése...szerelmi, valamint testtisztítás, amelyek mindegyike természetes eszközökkel érhető el, elsősorban a gyógyító vagy afrodiziákum tulajdonságokkal rendelkező növények felhasználásával.
 • A román és indiai gyógy- és aromanövények számos jótékony hatásának leírása, valamint új és nagyon hatékony gyakorlati felhasználási módok bemutatása.

Tanfolyam gyakorisága:

Heti 2,5 órás órák.

Tanfolyam felépítése:

Az AMN Ayurveda tanfolyam alapvető felépítése a következők szerint alakul triplett elmélet - gyakorlati alkalmazások - szeminárium.

A különböző Ayurveda tanfolyami témák tanterve a következőkre épül szakaszok. Ezeket a szakaszokat általában a heti ayurvéda tanfolyamrendszerben tárgyalják egy szeptemberben kezdődő és a következő naptári év júliusáig tartó tanév során.

Az egyes résztvevők választásától függően a tempó a konkrét tanulmányi lehetőségekhez igazítható. A hangsúlyt az előadó és a tanulók közötti gyümölcsöző párbeszédre helyezik.

Lásd még:

 1. Ayurveda tanfolyam regisztrációs űrlap
 2. Néhány gyors meghatározás a romániai ayurvédikus tevékenységről
 3. Az AMN-Románia Ayurveda tanfolyam felépítése
 4. Az Ayurveda tanfolyam oktatási tevékenysége