Ayurveda feliratok

 

Jelentkezés az AMN-Románia Ayurveda kurzusra 2023. október - 2024. július tanévre

 

Az Ayurveda Ayush Cell Romania & AMN-Romania tanfolyamokat online tartják. A regisztráció 2023. december 31-ig tart.

A jelentkezés módjáról és a részvételi feltételekről a következő címen kaphat tájékoztatást 0749.079.619 vagy 0745.098.911.

A 2023-2024-es tanévben az ayurvéda tanfolyamokra való jelentkezés a honlapon történik. ayushcell.ro/cursayurveda két lépésben:

Az ayurvéda tanfolyam részvételi költsége a 2023. október 2024. július közötti időszakban 1800 lej.

A regisztráció a következő két lépésben történik:

  1. A regisztrációhoz 60 lej egyszeri befizetése szükséges.
  2. A részvételi díj befizetése a 2023. október - 2024. július tanévre 1800 lej összegben. A befizetés teljes egészében a beiratkozáskor vagy havi 180 lejes részletekben történhet. A teljes kezdeti befizetés választása esetén egy havi részvételi díj értékének megfelelő kedvezményt biztosítunk, így a teljes befizetés 1800 lejről 1620 lejre csökken ebben a tanévben.

Az előadások megtekinthetők a platformon ZOOM minden pénteken 18.00 órától. A tanfolyamok felvételei kérésre, felár ellenében megtekinthetők.

A részvételhez szükséges ZOOM linket minden pénteken e-mailben küldjük el, csak azoknak, akik naprakészen befizették a tanfolyam díját.

A tanfolyam során részletesen megvitatandó témákról a következő részben olvashat. Tárgyalt témák.

További információért vagy a regisztrációval, részvétellel, részvételi móddal kapcsolatos részletekért kérjük, használja az alábbi űrlapot. A beérkezett információkat elemezni fogjuk, és a lehető leghamarabb válaszolunk.

Javasoljuk, hogy nézze meg a bevezető felvételt a weboldalon. ayushcell.co.uk/ayurvedakurzusok hogy megismerkedjen az ezeken a tanfolyamokon tárgyalt témákkal. Az eseményre online került sor 2023.09.29-én, és széleskörű áttekintést nyújt a bemutatandó tartalomról. Lehetőséget ad arra is, hogy megismerkedjen a tanfolyam szervezésében és oktatásában részt vevő ayurvéda előadókkal.

Az Ayurveda tanfolyammal kapcsolatos további információk kéréséhez szükséges űrlap:

Gyakran ismételt kérdések: 

 • Hogyan és mikor zajlik a tanfolyam?

A tanfolyam online zajlik, hetente egyszer, minden pénteken 18:00 órakor. Kérésre a tanfolyami felvételek ismétlése is elérhető, ez a lehetőség további költségeket tartalmaz.

 • Mi az értéke a tanfolyamon való részvételnek?

A részvételi díj befizetése a 2023. október - 2024. július tanévre 1800 lej összegben. A befizetés teljes egészében a beiratkozáskor vagy havi 180 lejes részletekben történhet.

 • Csak orvosok vehetnek részt, vagy más, e tudományterület iránt érdeklődők is?

A tanfolyam szakmai háttértől függetlenül minden érdeklődő számára nyitott.

 • Mennyi ideig tart a tanfolyam?

Az ájurvéda kurzus modulokra épül, amelyekben az ájurvéda több ágát tanulmányozzák. Így akár néhány hónapig, akár több évig is tanulhatjuk az Ayurvédát, attól függően, hogy mennyire szeretnénk elmélyíteni tudásunkat ebben a hagyományos hagyományban.

 • Biztosítanak-e tanfolyami támogatást?

Az élő foglalkozásokon kívül a résztvevők ingyenesen megkapják a kapcsolódó írásbeli tananyagot is.

Téma:

 • Az életről szóló alapvető hagyományos tanítások szisztematikus kifejtése, az AYURVEDA hiteles írásai alapján, amelyet ezen a tanfolyamon a következő nyelven végeznek eleredeti és egyedi módon, amely mindig a modern emberi élet igényeihez igazodik.
 • Az emberi alkotmányos tipológiák részletes bemutatása és leírása, számos aktuális területen, a mindennapi életben való azonnali alkalmazással.
 • Az AYURVEDA rendszerre jellemző természetes gyakorlati módszerek bemutatása az alkotmányos harmonizáláshoz: természetes táplálkozás, gyógy- és aromanövények bölcs használata, kromoterápia, meloterápia, akupresszúra, az önmasszázs egyszerű módszerei stb.
 • A fiatalítás, revitalizáció és az erotikus tónus visszanyerésének hagyományos módjainak megismerése...szerelmi, valamint testtisztítás, amelyek mindegyike természetes eszközökkel érhető el, elsősorban a gyógyító vagy afrodiziákum tulajdonságokkal rendelkező növények felhasználásával.
 • A román és indiai gyógy- és aromanövények számos jótékony hatásának leírása, valamint új és nagyon hatékony gyakorlati felhasználási módok bemutatása.

Tanfolyam gyakorisága:

Heti 2,5 órás órák.

Tanfolyam felépítése:

Az AMN Ayurveda tanfolyam alapvető felépítése a következők szerint alakul triplett elmélet - gyakorlati alkalmazások - szeminárium.

A különböző Ayurveda tanfolyami témák tanterve a következőkre épül szakaszok. Ezeket a szakaszokat általában a heti ayurvéda tanfolyamrendszerben tárgyalják egy szeptemberben kezdődő és a következő naptári év júliusáig tartó tanév során.

Az egyes résztvevők választásától függően a tempó a konkrét tanulmányi lehetőségekhez igazítható. A hangsúlyt az előadó és a tanulók közötti gyümölcsöző párbeszédre helyezik.

Lásd még:

 1. Néhány gyors meghatározás a romániai ayurvédikus tevékenységről
 2. Az AMN-Románia Ayurveda tanfolyam felépítése
 3. Az Ayurveda tanfolyam oktatási tevékenysége

Videóforrások: 

Youtube csatorna

Ayurveda Romániában