Floritherapy

 

FLORITHERÁPIA

 

DEFINE

A virágterápia erősen hígított virágesszenciákat használ, hogy az egyén érzelmi állapotára hasson. Célja a pszicho-affektív és kapcsolati élet javítása, a jó közérzet elősegítése, a betegségek megelőzése és a gyógyulás serkentése.

Edward Bach (1886-1935) és-életét annak szentelte, hogy felfedezzen egy egyszerű, minden betegségre alkalmazható gyógyító módszert. S-kifejezetten az immunológiára összpontosított, akkor és-bakteriológiát tanult. Tudatára ébredt annak, hogy ugyanaz a kezelés nem mindig gyógyítja ugyanazt a betegséget, és arra a következtetésre jutott, hogy a beteg személyisége fontosabb, mint a tünetek. Úgy tűnik, hogy a beteg életszemlélete a meghatározó tényező a terápia hatékonyságában, ez az elmélet, amelyet Bachnak lehetősége volt arra, hogyellenőrizze saját magán.

1917-ben Dr. i-azt mondta, hogy rákos, és már csak három hónapja van hátra. A gondolat, hogy nem...és be tudta fejezni az operát l-megszállott. Mint ilyen, és...minden idejét a tanulásnak szentelte, éjjel-nappal, és úgy találta, hogy az egészsége javul, ami arra késztette, hogyarra a következtetésre jutott, hogy az emésztő fókusz, a pontos cél fontos boldogságtényezők és ösztönzők a betegség elleni küzdelemben.

Az 1920-as években1930-ban Bach a homeopátiát és a növényeket tanulmányozta. Egyre inkább meg volt győződve arról, hogy a természet hatékony gyógymódokat tud nyújtani, ezért kifejlesztette az első három virággyógyszert. Ugyanakkor betegei megfigyelése lehetővé tette számára, hogy kidolgozza pszichológiai csoportokra vonatkozó elméletét.

1930-1935-ben 38 negatív lelkiállapotot vett számba, amelyek a betegségek okozói. Ezekhez 37 virágot választott ki. A 38...A lea elixír egy rendkívül tiszta forrásvíz, amely terápiás tulajdonságairól híres.

Több kiadványt is megjelentetett, többek között Vindeca-magad 1930-ban és A 12 gyógyító és egyéb gyógymódok. 1935 novemberében halt meg, annak tudatában, hogy és-teljesítette küldetését: egy koherens, biztonságos és megfizethető terápiás rendszer felfedezését. -

ELVEK

A floriterápia az egész lény kezelését javasolja. Az egészség magában foglalja a test és a lélek közötti harmóniát és az emberek közötti jó megértés szükségességét. A negatív lelkiállapotok, mint a gyűlölet, féltékenység, irigység, harag, félelem, bizalomhiány, tudatlanság stb. gyengítik az életenergiát és előkészítik a betegség talaját.

Az angol orvos Edward Bach, a terápia megalkotója az 1930-as években 38 negatív hangulatot írt le, amelyeket ő-7 kategóriába sorolt érzelmi állapotok, amelyek megakadályozzák a személyt abban, hogy teljes életet éljen. A 38 hangulatnak 38 virágalapú elixír felel meg, amelyek célja, hogy a szenvedést kiváltó érzelmeket átalakítsákminőséget, pl. a gyűlöletet a jóakaratban, és így felfedezni a teljességet, ami segít a betegségek gyógyításában.

MIT KEZEL A FLORITERÁPIA

A virágesszenciákat főként a betegségek megelőzésére használják a rossz közérzet enyhítése révén. Így hatnak a negatív gondolatokra, amelyek gyengítik az immunrendszert.

A módszerrel kiegészítheti a krónikus betegségek (arthrosis, magas vérnyomás, allergia stb.), pszicho-affektív zavarok (szorongás, szorongás, álmatlanság, depresszió...) vagy viselkedési zavarok (agresszivitás, passzivitás...) kezelését. 39-szeres is van....az elixír, a testi vagy lelki sokk kezelésére szolgáló sürgősségi orvosság.

Egyes gyártók új elixíreket javasolnak, amelyeket ugyanúgy mutatnak be, mint a többit, és - mint mondják - a modern társadalom szenvedéseihez igazodnak: drogfüggőség, stressz, kényelmetlenség, referenciapontok elvesztése, értékvesztés, versengés, individualizmus stb. A 38 hagyományos elixír azonban tökéletesen lefedi ezeket a helyzeteket.

ELLENJAVALLATOK

Az elixíreknek nincsenek ellenjavallatai, mivel nincsenek mellékhatásaik. Ha rossz elixírt választasz, akkor sem lesz semmi bajod.

Elkészítési módjukat tekintve az elixírek nyomokban sem tartalmaznak vegyi anyagokat, így nem valószínű, hogy allergiát okoznának.

FIGYELEM

Az elixírek használatának kezdetén átmeneti súlyosbodást tapasztalhat. Ez ritkán fordul elő, de normálisnak tekinthető, és rövid ideig tart. Folytassa -A sürgősségi orvosság 5 elixír keveréke, amelyek a sokk esetén érzett érzelmekre hatnak. Úgy tervezték, hogy megbirkózzon egy nagyon stresszes eseménnyel: vizsga, fogorvosi kezelés, rossz hír. A vészhelyzeti orvosság az egyetlen, amely spray vagy krém formájában is kapható. Utóbbi formában az 5 elixír mellett vadalma is található benne. Ezt adják hozzá, hogy megkönnyítsék a gyógyulást kisebb vágások, rovarcsípések, napégés stb. esetén.

Az elixírek nem kezelik közvetlenül a betegségeket: csak a negatív gondolatokra hatnak, és elősegítik a gyógyulást vagy javulást. Ha Ön már hagyományos kezelést kap az állapotára, akkor valóban szükség van arra, hogyFolytassa: a virágesszenciák bármilyen kezelést kísérhetnek, beleértve az allopátiás orvoslást is. Vigyázat, a saját negatív érzelmeink és viselkedésünk tudatosítása néhány olyan pillanattal jár, amely nehéz, sőt fájdalmas lehet.

Szokásos adagolás vészhelyzet esetén: négy csepp egyegy pohár vizet, amelyet kis kortyokban kell meginni, vagy ha spray-t használ, két permetet közvetlenül a nyelv alá vagy a szájba.egy pohár víz.

SZAKEMBER FELKUTATÁSA

Dr. Bach receptjeire szakosodott terapeutákat nem talál. Ők azok...úgy tervezték, hogy otthon is használhassa őket. A természetgyógyászok eligazíthatják Önt ebben, és egyes orvosok, fizioterapeuták és pszichoterapeuták a kezelések kiegészítéseként kínálják ezeket.

MIT MONDANAK A TANULMÁNYOK?

Az elixírek nem tartalmaznak kimutatható anyagokat. Egyetlen tudományos elmélet sem tudja megmagyarázni a hatásukat, ezért a kutatók placebónak tekintik őket. A módszer hívei a hatásukat a következőkkel magyarázzákrezgésrezonancia-mechanizmus, mint a homeopátiában: a szer normalizálná a szervezet bizonyos sejtjeinek elektromágneses mezejében lévő változásokat.