Ayurveda kongresszus

 

"Egyéni és asszisztált ayurvédikus gyakorlat"

 

A rendezvényen számos szakember, kutató és különösen az ősi ayurvéda rendszer gyakorlói vesznek részt, akik olyan témák széles skáláját mutatják be, amelyek sajátos módon rávilágítanak az ayurvéda különböző hagyományos módszereinek életükben és munkájukban való alkalmazására.

Mindezen különleges esemény programjában szereplő kiállítások hitelessége az esemény névjegye, amely jelenleg egyedülálló Romániában.

Az Ayurveda Kongresszust a Romániában 1992 óta működő, a nem hagyományos gyógymódokat népszerűsítő Országos Egyesület (AMN) égisze alatt szervezik, amely a hagyományos ayurvéda rendszer évezredes tudományát népszerűsíti minden olyan ember számára, aki érdeklődik az emberi tudás e hatalmas területe iránt. A rendezvényen való részvétel teljesen ingyenes és nyitott mindazok számára, akik érdeklődnek az Ayurveda hatalmas területének megismerése iránt.

A Nemzetközi Ayurveda Kongresszus az AMN - Románia által 1995 óta kezdeményezett és támogatott nemzeti és nemzetközi oktatási program része.