Transzmutációs növények

JÓINDULATÚ NÖVÉNYEK, AMELYEK ELŐSEGÍTIK A TRANSZMUTÁCIÓT ÉS A KREATÍV POTENCIÁL SZUBLIMÁLÁSÁT...SZEXUÁLIS

A kreatív potenciál transzmutációja és szublimálása magában foglalja a szexuális váladékok (férfiak esetében elsősorban a sperma, nők esetében a menstruációs folyadékok) szubtilis energiává történő átalakítását, amely aztán felfelé irányul a lét magasabb szintjeire, és így a szublimálás révén akarati, affektív, mentális vagy spirituális szubtilis energiává válik.

Ily módon az, amit az ember (férfi vagy nő) egyszerűen haszontalannak tekint, az átalakulás és szublimáció révén az élénkítő energia rendkívüli forrásává válik, amely elképesztő mértékben növeli a lény hasznos képességeit, ahogyan egy atomerőmű is olyan energiaforrás, amely sokrétű, sőt kifinomult tevékenységeket tesz lehetővé.

Minél közelebb kerül ez a transzmutáció és szublimáció által elért átalakulás az összes teremtő potenciál hatékony átalakulásához...Minél inkább átalakul az energia szexuálisan energiává, energiává, amely aztán felfelé irányul a lény magasabb rezgésszintjeire, annál inkább vezetnek a fellépő hatások az emberi lény lappangó képességeinek felébresztéséhez (olyan képességek, amelyek a hétköznapi ember számára csodának vagy paranormálisnak tűnnek), és annál gyorsabb lesz a szellemi fejlődése.

E cél elérése érdekében vannak bizonyos jóga eljárások (testtartások (ászana-e), pránájáma gyakorlatok, meditációs eljárások), amelyek következetesen végrehajtva a kreatív potenciál transzmutációjához és szublimálásához vezetnek...az emberi lény szexualitása. Azonban, különösen ott, ahol ez irányú nehézségek merülnek fel, bizonyos jótékony hatású növények rendszeres használata üdvös.

A jótékony növények közül sok tisztítja és harmonizálja az ember fizikai és szubtilis szerkezetét, ugyanakkor néhány közülük katalizálja a transzmutációs jelenségeket (a kreatív potenciál átalakulása - a szerk.szexualitást energiává), valamint a keletkező energia szublimálását a lény magasabb szintjeire, a használt növénytől függően.

A növényeket sokféleképpen használhatjuk, attól függően, hogy mi az, amit kifejezetten fel akarunk ébreszteni a lényünkben. Például használhatjuk őket egymás után, bizonyos időpontokban, amelyeket a specifikus férfi és női nemi váladékok termelődési ciklusai határoznak meg, vagy kombinálhatjuk és használhatjuk őket egyszerre, egyetlen ciklusban.keverék.

A női struktúra esetében a szexuális váladékok termelődési ciklusának vannak bizonyos elkülönülő szakaszai, amelyeket feltétlenül figyelembe kell venni. Ebben a tekintetben ezen elemek részletes bemutatása, valamint azoknak a gyakorlati módoknak a bemutatása, amelyekkel a teremtő potenciál átalakítása megvalósítható...a nők szexualitásáról, "A menstruáció misztériuma" című művében található.

Most röviden bemutatunk néhány olyan hasznos növényt, amelyek óriási segítséget nyújthatnak ebben az irányban. Minden egyes növénynél feltüntetjük a köznapi nevét, botanikai nevét, az adott célra használt részét és az optimális dózist.

A kreatív potenciál transzmutációs és szublimációs folyamatainak beindítását elősegítő növények -szexuális

A fizikai és finom testet megtisztító és az energiakeringést energetizáló hatásuk révén ezek a növények előkészítő szerepet töltenek be, és a kreatív potenciál átalakítására és szublimálására irányuló szisztematikus program első szakaszában kell használni őket. Harmonizáló hatásuk is van a lényre. Mindegyik gyógynövényt következetesen lehet használni, 1 grammot szublingválisan, 2-2Naponta 4-szer.

              ashwagandha (Withania somnifera), gyökér

              brusture (Arctium lappa), gyökér

              körömvirág (Calendula officinalis), virágok

              zuzmó kő (Cetraria islandica), mint pl.

              ragadós (Galium aparine), légi rész

              neem (Melia azadirachta), levelek

              mellek (Galium verum), virágok

Növények, amelyek dinamizálják a kreatív potenciál transzmutációs folyamatait...szexuális

Ezek a növények különösen megkönnyítik a testben fizikai (anyagi) formában létező reproduktív folyadékok energiává történő átalakulását. Ezek általában csípős tulajdonságokkal rendelkező vagy fűszeres, aromás vagy keserű ízű növények. Általában kisebb mennyiségben használják őket.

             angelica (Angelica archangelica), gyökér, 0,5 g naponta kétszer

             bazsalikom (Ocimum basilicum), levelek és virágok, naponta 4-szer 1 g

             kardamom (Elettaria cardamomum), magvak, 0,5 g 4-szer/nap

             kötelező (Acorus calamus), gyökér, 0,5 g 4-szer/nap

             fekete nyárfa (Populus nigra), hajtások, 0,5 g 4-szer/nap

             zsálya (Salvia officinalis), levelek, 1 g 4-szer/nap

             Orbáncfű (Hypericum perforatum), virágok, 1g 4-szer/nap

Gyógynövények, amelyek a lét magasabb szintjein történő transzmutációból származó energia szublimálását okozzák.

Az ebbe a csoportba tartozó növények elősegítik a kreatív potenciál transzmutációjából származó energia felemelkedését...szexuálisan, majd ezt az energiát felfelé irányítják a lény magasabb rezgésszintjeire. Elősegítik ennek a lényben az átalakulás eredményeként felhalmozódott energiának az érzelmi, mentális vagy spirituális energia magasabb formáivá való átalakulását, ami a szeretet, az intuíció, a mentális behatolás erejének felébresztéséhez és felerősítéséhez, a mentális koncentrációs képesség megnövekedéséhez, a mély nyugalom és az emelkedett interiorizáció állapotának kialakításához, a meditáció mély állapotaiban való fenntartásához vezet. Mindegyik gyógynövényt 1 gramm finomra őrölt por mennyiségben lehet használni, amelyet 2 - Naponta 4-szer.

          lófarok (Equisetum arvense), légi része

          gingko (Gingko biloba), levelek

          gyertyafény (Verbascum thapsus), virágok

          fonott (Lythrum salicaria), levelek és virágok

          pásztorház (Capsella bursa-pastoris), légi rész

          rózsa (Damaszkuszi rózsa), szirom

          három foltos testvér (Viola tricolor), légi rész