Sár

Hogyan lehet egész citromot használni?

 

Fagyasztott egész citrom használata

Ha a citrom megfagyott, reszelje le a reszelőn az egész citromot (nem kell meghámozni), és szórja az ételre. Szórja meg-o salátákhoz, levesekhez, tésztákhoz, spagettiszószhoz, rizshez, tésztákhoz, desszertekhez, teához és más italokhoz. Minden étel íze váratlanul javulni fog. Valószínűleg a citromra csak a C-vitamin tartalma miatt gondolsz. Nem kell többé.

Az egész citrom használatának főbb előnyei

A citromhéj 5-10-szer több vitamint tartalmaz, mint maga a citromlé. És igen, ez az, ami általában elveszik. De egyelőre ezt az egyszerű eljárást követve, amikor lefagyasztod az egész citromot, és az ételeidre reszeled, minden tápanyagot elfogyaszthatsz belőle.

A citromhéj regeneráló tulajdonságokkal rendelkezik

A citrom egyik fő hatása a mérgező elemek kiirtása a szervezetből. Tehát, tegye a citromot a fagyasztóba, majd adjon...reszelje le és adja az ételéhez minden nap. Ez egy elem...Kulcsfontosságú, hogy az ételek ízletesebbek legyenek, és hogy egészségesebben és tovább élj! Ez a citrom titka!

A citrom értékes természetes gyógymód

A citromot úgy tekintik, hogy antimikrobiális a bakteriális és gombás fertőzések ellen, hatékony a belső paraziták és férgek ellen, szabályozza a túl magas vérnyomást és antidepresszáns, küzd a stressz és az idegrendszeri zavarok ellen.

A citrom csodaszer a rákos sejtek elpusztításában

A citromnak számos erényt tulajdonítanak, de a legérdekesebb a cisztákra és daganatokra gyakorolt hatása. Ez a gyógynövény bizonyítottan gyógyír a rák minden fajtája ellen. Egyesek szerint a rák minden változatánál nagyon hasznos.

Ennek a fának a vegyületei a következők10 000-szer hatékonyabbnak bizonyultak, mint az Adriamicin, a világon általánosan használt kemoterápiás gyógyszer, amely a rákos sejtek növekedését lassítja. És ami még ennél is elképesztőbb, ez a fajta citromkivonat-terápia csak a rosszindulatú rákos sejteket pusztítja el, az egészséges sejteket nem érinti.

Tízezerszer erősebb, mint a kemoterápia. Miért nem vagyunk ezzel tisztában? Mert vannak olyan laboratóriumok, amelyek érdekeltek abban, hogy szintetikus változatot készítsenek, amely hatalmas profitot hoz nekik. Most segíthetsz egy rászoruló barátodon, ha tájékoztatod al, hogy a citromlé és a citrom, előnyös a betegség megelőzésében és kezelésében. Az íze kellemes, és nem okozza a kemoterápia szörnyű hatásait.

Ennek az információnak a forrása lenyűgöző: a világ egyik legnagyobb gyógyszergyártójától származik, amely azt állítja, hogy az 1970-es évek óta tartó több mint 20 éves laboratóriumi tesztelés után az s-bebizonyította, hogy a kivonatok 12 rákos megbetegedésnél, köztük vastagbél-, mell-, prosztata-, tüdő- és hasnyálmirigyráknál elpusztítják a rosszindulatú sejteket.