Lamaia

Cum se poate folosi de lămâia întreagă?

 

Folosirea lămâii întregi congelate

Odată ce lămâia este congelată, utilizaţi răzătoarea şi radeţi lămâia întreaga (nu este nevoie să o cojiţi) şi presăraţi pe alimente. Presarati-o pe salate, supă, tăiţei, sos de spaghete, orez, paste, deserturi, în ceai şi alte băuturi. Gustul tuturor alimentelor va fi îmbunătăţit în mod neaşteptat. Cel mai probabil, vă gândiţi la lămâie doar pentru conţinutul ei de vitamina C. Nu mai mult.

Avantajele majore ale folosirii lămâii întregi

Coajă de lămâie conţine de 5 până la de 10 ori mai multe vitamine decât sucul de lămâie în sine. Şi da, asta este ceea ce se pierde de obicei. Dar, de acum, în urma acestei proceduri simple de a congela lămâia întreagă şi a o râde pe felurile de mâncare, puteţi consuma toate substanţele nutritive.

Coaja de lămâie are proprietăţi regeneraante

Una dintre principalele acţiuni ale lămâii constă în eradicarea elementelor toxice din organism. Deci, puneţi lămâia în congelator şi apoi daţi-o pe răzătoare şi adăugaţi în alimente în fiecare zi. Acesta este un element-cheie în a face produsele alimentare mai gustoase şi pentru a vă ajuta să trăiţi mai sănătos şi mai mult! Acesta este secretul lămâii!

Lămâia este un valoros remediu natural

Lămâia este considerată având unspectru anti-microbian împotriva infecţiilor bacteriene şi ciuperci, eficientă împotriva paraziţilor interni şi viermilor, reglează tensiunea arterială prea ridicată şi este un antidepresiv, combătând stresul şi tulburările nervoase.

Lămâia este un produs miraculos în distrugerea celulelor canceroase

Lămâia este creditată cu multe virtuţi, dar cel mai interesant este efectul pe care îl produce asupra chisturilor şi al tumorilor. Această plantă este un remediu dovedit împotriva cancerului de toate tipurile. Unii spun că este foarte util în toate variantele de cancer.

Compuşii acestui copac s-au dovedit a fi de 10.000 de ori mai eficienţi decât produsul Adriamycin, un medicament chimioterapeutic utilizat în mod normal în lume, pentru a încetini creşterea celulelor canceroase. Şi ceea ce este şi mai uimitor, acest tip de terapie cu extract de lămâie distruge numai celulele maligne canceroase şi nu afectează celulele sănătoase.

Este de 10.000 de ori mai puternic decât chimioterapia.  De ce nu suntem informaţi de acest aspect? Pentru că există laboratoare interesate în a face o versiune sintetică care le va aduce profituri uriaşe. Puteţi ajuta acum un prieten la nevoie, informându-l de faptul că sucul de lămâie şi lămâia, sunt benefice în prevenirea şi tratarea bolii. Gustul este plăcut şi nu produce efectele oribile ale chimioterapiei.

Sursa acestei informaţii este fascinantă: vine de la unul din cei mai mari producători de medicamente din lume, care spune că, după mai mult de 20 de ani de teste de laborator încă din 1970, s-a dovedit că extractele distrug celulele maligne din 12 tipuri de cancer, inclusiv cel de colon, sân, de prostată, pulmonar şi pancreas.