Inscrieri Ayurveda

CURSURI DE AYURVEDA IN ROMANIA

Inscrieri:

Incepand cu luna octombrie se realizeaza inscrieri pentru cursul de Ayurveda. In aceasta perioada cursurile de Ayurveda se desfasoara in sistem online.

Pentru informatii referitoare la modalitatea de inscriere si conditiile de participare va invitam sa va adresati la telefon 0749.079.619 sau 0745.098.911 De asemenea, puteti consulta paginile de facebook locale ale AMN-Romania sau puteti dialoga telefonic cu un reprezentat local al AMN-Romania.

Pentru inscriere si participare la curs va rugam sa completati FISA DE INSCRIERE

curs ayurveda

Detalii referitoare la subiectele ce vor fi discutate pe larg in cadrul cursului pot fi gasite in sectiunea Subiecte Abordate.

Pentru informatii sau detalii referitoare la inscriere, participare, mod de desfasurare, va rugam sa folositi formularul de mai jos. Vom analiza informatiile primite urmand sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Formular pentru solicitarea unor informatii suplimentare referitoare la cursul de Ayurveda:

Intrebari frecvente:

 • Cum si cand se desfasoara cursul?

Cursul se desfasoara on-line, o dată pe săptămână, in fiecare Joi de la ora 19:00. Se vor organiza reaudieri in weekend, sâmbătă și duminică. De asemeni se ofera si cursuri scrise cu materia prezentata. Inscrierile sunt in continuare posibile, dupa completarea fisei de inscriere veti primi pe email datele necesare pentru a participa la cursul din ziua de Joi, 28 octombrie 2021.

 • Ce valoare are taxa de curs?

Participarea la curs este de 120 lei si se achita lunar.

 • Pot participa doar medicii sau si alte persoane interesate de acest domeniu al cunoasterii?

Acest curs este accesibil tuturor celor interesati indiferent de pregatirea profesionala.

 • Cat dureaza cursul?

Cursul de ayurveda este structurat pe module în care sunt studiate pe rând mai multe ramuri ale ayurvedei. Astfel putem studia ayurveda fie doar cateva luni sau chiar mai multi ani, in functie de cat de mult dorim sa aprofundam aceasta cunoastere.

 • Cum ma inscriu la curs?

Pentru a putea participa la acest curs este necesar sa competati fisa de inscriere: https://amnromania.ro/formular-inscriere

Tematica:

 • Expunerea sistematică a unor învăţături tradiţionale fundamentale despre viaţă, bazată pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizată în cadrul acestui curs într-o manieră originală şi unică, ce este mereu actualizată necesităţilor vieţii omului modern.
 • Prezentarea şi descrierea detaliată a tipologiilor constituţionale umane, cu multiple aplicaţii imediate în viaţa de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.
 • Prezentarea unor modalităţi practice naturale de armonizare constituţională, specifice sistemului AYURVEDA: alimentaţie naturală, folosirea înţeleaptă a plantelor medicinale şi aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctură, modalităţi simple de automasaj, etc.
 • Expunerea unor modalităţi tradiţionale de reîntinerire, de revitalizare şi de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum şi de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietăţi vindecătoare ori afrodiziace
 • Descrierea multiplelor efecte binefăcătoare ale plantelor medicinale şi aromatice atat romanesti cat si indiene, împreună cu prezentarea unor modalităţi practice inedite şi foarte eficiente de utilizare a acestora.

Frecvenţa cursului:

Lecţii de curs săptămânale, cu o durată de 2 ore şi jumătate.

Structura cursului:

Structura de bază a unui curs de Ayurveda AMN este adaptată în funcţie de tripletul teorie – aplicaţii practice – seminar.

Programa de studiu a feluritelor subiecte de curs de Ayurveda este structurată pe secţiuni. Aceste secţiuni sunt parcurse de regulă în sistemul cursurilor săptămânale de Ayurveda în perioada unui an şcolar ce începe în luna septembrie şi continuă până în luna iulie a anului calendaristic următor.

În funcţie de opţiunile unora dintre participanţi, ritmul poate fi adaptat la posibilităţile de studiu specifice. Se pune accentul pe un dialog fructuos între lector şi cursanţi.

Vezi si:

 1. Fisa de inscriere pentru cursul de Ayurveda
 2. Cateva repede definitorii ale activitatii de Ayurveda in Romania
 3. Structura cursului de Ayurveda AMN-Romania
 4. Activitatea educativa a cursului de Ayurveda