Inscrieri Ayurveda

 

Înscrieri curs Ayurveda AMN-România anul de studiu octombrie 2023 – iulie 2024

 

Cursurile de Ayurveda Ayush Cell România & AMN-România se desfășoară în sistem online. Inscrierile sunt deschide pana pe 31 decembrie 2023.

Pentru informații referitoare la modalitatea de înscriere și condițiile de participare, vă invităm să vă adresați la telefon 0749.079.619 sau 0745.098.911.

Înscrierea la cursurile de Ayurveda, anul de studiu 2023 – 2024, se realizează pe site-ul ayushcell.ro/cursayurveda in doi pasi:

Costul participării la cursul de Ayurveda pentru sesiunea octombrie 2023 – iulie 2024 este de 1800 lei.

Înscrierea presupune următorii doi pași:

  1. Achitarea o singura data a sumei de 60 lei, necesară pentru realizarea înscrierii.
  2. Achitarea participării pentru anul de curs octombrie 2023 – iulie 2024 in valoare de 1800 lei. Plata poate fi realizată fie integral la înscriere sau poate fi distribuită în tranșe lunare de câte 180 lei. Optând pentru plata completă inițială, se beneficiază de o reducere corespunzătoare cu valoarea unei luni de participare, reducându-se astfel suma totală de plată de la 1800 lei la 1620 lei pentru acest an de curs.

Prezentarile pot fi vizionate pe platforma ZOOM in fiecare zi de vineri de la ora 18.00 . Înregistrarile cursurilor sunt accesibile pentru revizionare, la cerere, aceasta optiune implicand anumite costuri suplimentare.

Link-ul de ZOOM necesar participarii va fi transmis prin email, in fiecare zi de vineri doar persoanelor care sunt la zi cu plata cursului.

Detalii referitoare la subiectele ce vor fi discutate pe larg in cadrul cursului pot fi gasite in sectiunea Subiecte Abordate.

Pentru informatii suplimentare sau detalii referitoare la inscriere, participare, mod de desfasurare, va rugam sa folositi formularul de mai jos. Vom analiza informatiile primite urmand sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Recomandăm vizionarea înregistrării introductive de pe site-ul ayushcell.ro/cursdeayurveda pentru a vă familiariza cu subiectele ce vor fi abordate în cadrul acestor cursuri. Evenimentul s-a desfășurat online in ziua de 29.09.2023 și oferă o imagine amplă asupra conținutului ce va fi prezentat. Este, de asemenea, o ocazie de a face cunoștință cu lectorii de Ayurveda implicați în organizarea și predarea cursului.

Formular pentru solicitarea unor informatii suplimentare referitoare la cursul de Ayurveda:

Intrebari frecvente: 

 • Cum si cand se desfasoara cursul?

Cursul se desfasoara on-line, o dată pe săptămână, in fiecare vineri de la ora 18:00. Se oferă și posibilitatea de revizionări ale înregistrărilor cursului, la cerere, această opțiune incluzând costuri suplimentare.

 • Ce valoare are participarea la curs?

Achitarea participării pentru anul de curs octombrie 2023 – iulie 2024 in valoare de 1800 lei. Plata poate fi realizată fie integral la înscriere sau poate fi distribuită în tranșe lunare de câte 180 lei.

 • Pot participa doar medicii sau si alte persoane interesate de acest domeniu al cunoasterii?

Acest curs este accesibil tuturor celor interesati indiferent de pregatirea profesionala.

 • Cat dureaza cursul?

Cursul de ayurveda este structurat pe module în care sunt studiate pe rând mai multe ramuri ale ayurvedei. Astfel putem studia  ayurveda fie doar cateva luni sau chiar mai multi ani, in functie de cat de mult dorim sa aprofundam aceasta cunoastere traditionala.

 • Se oferă suport de curs?

În completarea sesiunilor live, participanții primesc în mod gratuit suportul de curs scris asociat.

Tematica:

 • Expunerea sistematică a unor învăţături tradiţionale fundamentale despre viaţă, bazată pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizată în cadrul acestui curs într-o manieră originală şi unică, ce este mereu actualizată necesităţilor vieţii omului modern.
 • Prezentarea şi descrierea detaliată a tipologiilor constituţionale umane, cu multiple aplicaţii imediate în viaţa de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.
 • Prezentarea unor modalităţi practice naturale de armonizare constituţională, specifice sistemului AYURVEDA: alimentaţie naturală, folosirea înţeleaptă a plantelor medicinale şi aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctură, modalităţi simple de automasaj, etc.
 • Expunerea unor modalităţi tradiţionale de reîntinerire, de revitalizare şi de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum şi de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietăţi vindecătoare ori afrodiziace
 • Descrierea multiplelor efecte binefăcătoare ale plantelor medicinale şi aromatice atat romanesti cat si indiene, împreună cu prezentarea unor modalităţi practice inedite şi foarte eficiente de utilizare a acestora.

Frecvenţa cursului:

Lecţii de curs săptămânale, cu o durată de 2 ore şi jumătate.

Structura cursului:

Structura de bază a unui curs de Ayurveda AMN este adaptată în funcţie de tripletul teorie – aplicaţii practice – seminar.

Programa de studiu a feluritelor subiecte de curs de Ayurveda este structurată pe secţiuni. Aceste secţiuni sunt parcurse de regulă în sistemul cursurilor săptămânale de Ayurveda în perioada unui an şcolar ce începe în luna septembrie şi continuă până în luna iulie a anului calendaristic următor.

În funcţie de opţiunile unora dintre participanţi, ritmul poate fi adaptat la posibilităţile de studiu specifice. Se pune accentul pe un dialog fructuos între lector şi cursanţi.

Vezi si:

 1. Cateva repede definitorii ale activitatii de Ayurveda in Romania
 2. Structura cursului de Ayurveda AMN-Romania
 3. Activitatea educativa a cursului de Ayurveda

Resurse video: 

Canal Youtube

Ayurveda in Romania