Inscrieri Ayurveda

 

Înscrieri curs Ayurveda AMN-România anul de studiu octombrie 2023 – iulie 2024

Cursurile de Ayurveda Ayush Cell România & AMN-România se desfășoară în sistem online.

Pentru informații referitoare la modalitatea de înscriere și condițiile de participare, vă invităm să vă adresați la telefon 0749.079.619 sau 0745.098.911.

Înscrierea la cursurile de Ayurveda, anul de studiu 2023 – 2024, se realizează pe site-ul ayushcell.ro/cursayurveda in doi pasi:

 • achitarea o singura data a sumei de 60 ron necesara pentru inscriere – Înscriere Curs Ayurveda, octombrie 2023 – iulie 2024″
 • achitarea participarii pentru luna Octombrie 2023

Prezentarile pot fi vizionate pe platforma ZOOM in fiecare zi de vineri incepand cu 29 septembrie 2023 de la ora 18.00 iar participarea la curs se achita incepand cu luna octombrie.

Link-ul de ZOOM necesar participarii va fi transmis prin email, in fiecare zi de vineri doar persoanelor care au achitat inscrierea la curs.

Detalii referitoare la subiectele ce vor fi discutate pe larg in cadrul cursului pot fi gasite in sectiunea Subiecte Abordate.

Pentru informatii suplimentare sau detalii referitoare la inscriere, participare, mod de desfasurare, va rugam sa folositi formularul de mai jos. Vom analiza informatiile primite urmand sa va raspundem in cel mai scurt timp.

Formular pentru solicitarea unor informatii suplimentare referitoare la cursul de Ayurveda:

Intrebari frecvente: 

 • Cum si cand se desfasoara cursul?

Cursul se desfasoara on-line, o dată pe săptămână, in fiecare vineri de la ora 18:00. Va exista și posibilitatea de reaudieri. De asemeni se ofera si cursuri scrise cu materia prezentata. 

 • Ce valoare are contributia de participare la curs?

Participarea la curs este de 180 lei si se achita lunar incepand cu luna octombrie.

 • Pot participa doar medicii sau si alte persoane interesate de acest domeniu al cunoasterii?

Acest curs este accesibil tuturor celor interesati indiferent de pregatirea profesionala.

 • Cat dureaza cursul?

Cursul de ayurveda este structurat pe module în care sunt studiate pe rând mai multe ramuri ale ayurvedei. Astfel putem studia  ayurveda fie doar cateva luni sau chiar mai multi ani, in functie de cat de mult dorim sa aprofundam aceasta cunoastere traditionala.

Tematica:

 • Expunerea sistematică a unor învăţături tradiţionale fundamentale despre viaţă, bazată pe scrierile autentice de AYURVEDA, realizată în cadrul acestui curs într-o manieră originală şi unică, ce este mereu actualizată necesităţilor vieţii omului modern.
 • Prezentarea şi descrierea detaliată a tipologiilor constituţionale umane, cu multiple aplicaţii imediate în viaţa de zi cu zi, în multe dintre domeniile curente.
 • Prezentarea unor modalităţi practice naturale de armonizare constituţională, specifice sistemului AYURVEDA: alimentaţie naturală, folosirea înţeleaptă a plantelor medicinale şi aromatice, cromoterapie, meloterapie, digitopunctură, modalităţi simple de automasaj, etc.
 • Expunerea unor modalităţi tradiţionale de reîntinerire, de revitalizare şi de redobândire a tonusului erotic-amoros, precum şi de purificare a trupului, toate acestea realizate prin folosirea unor mijloace naturale, bazate în principal pe folosirea plantelor cu proprietăţi vindecătoare ori afrodiziace
 • Descrierea multiplelor efecte binefăcătoare ale plantelor medicinale şi aromatice atat romanesti cat si indiene, împreună cu prezentarea unor modalităţi practice inedite şi foarte eficiente de utilizare a acestora.

Frecvenţa cursului:

Lecţii de curs săptămânale, cu o durată de 2 ore şi jumătate.

Structura cursului:

Structura de bază a unui curs de Ayurveda AMN este adaptată în funcţie de tripletul teorie – aplicaţii practice – seminar.

Programa de studiu a feluritelor subiecte de curs de Ayurveda este structurată pe secţiuni. Aceste secţiuni sunt parcurse de regulă în sistemul cursurilor săptămânale de Ayurveda în perioada unui an şcolar ce începe în luna septembrie şi continuă până în luna iulie a anului calendaristic următor.

În funcţie de opţiunile unora dintre participanţi, ritmul poate fi adaptat la posibilităţile de studiu specifice. Se pune accentul pe un dialog fructuos între lector şi cursanţi.

Vezi si:

 1. Fisa de inscriere pentru cursul de Ayurveda
 2. Cateva repede definitorii ale activitatii de Ayurveda in Romania
 3. Structura cursului de Ayurveda AMN-Romania
 4. Activitatea educativa a cursului de Ayurveda

Resurse video: 

Canal Youtube

Ayurveda in Romania