Congrese de Ayurveda

 

“Practica ayurvedică individuală şi asistata”

 

Evenimentul reuneste numeroşi specialişti, cercetători şi mai ales practicanţi ai sistemului milenar Ayurveda, care expun o serie amplă de aspecte ce reliefează, în moduri specifice, punerea în practică a variatelor metode tradiţionale din Ayurveda, în viaţa şi în activitatea lor.

Autenticitatea tuturor acestor expuneri, ce sunt incluse în programul acestui eveniment special, reprezintă însăşi cartea de vizită a acestei manifestări, unice în România la ora actuală.

Congresul de Ayurveda este organizat sub egida Asociaţiei naţionale pentru promovarea medicinelor neconventionale (AMN), care activează în România încă din anul 1992 şi care promovează în mod special ştiinta milenară a sistemului tradiţional Ayurveda tuturor persoanelor interesate de acest domeniu vast al cunoaşterii umane. Participarea celor interesaţi la acest eveniment este complet gratuită şi se adresează tuturor persoanelor care sunt preocupate de cunoaşterea domeniului vast al Ayurvedei.

Congresul Internaţional de Ayurveda face parte din programul educaţional naţional şi internaţional iniţiat şi susţinut de AMN – România încă din anul 1995.