Kiállítás Ramnicu Valcea

 

Ayurveda a szépségvásáron

és életmód

 

Gabriel Dragan, ayurvéda előadó AMN-Románia

 

Szombat és vasárnap, 21-2018. október 22., Országos Szövetség a Nem Hagyományos Gyógyszerek Promóciójáért, AMN-Románia, részt vett a Egészség és életmód vásár - Râmnicu Vâlcea.

Ez az esemény...tartják a Shopping City Râmnicu Vâlcea városában két napon át, és lehetőséget kínált a látogatóknak, hogy megismerkedjenek az egészség megőrzésének és helyreállításának hagyományos ayurvédikus módszereivel.

Ebből az alkalomból több, az Ayurveda területén Romániában megjelent referenciaművet is bemutattak.

A mű első kötete a "Ayurveda Romániában", amelyet a Indiai Nagykövetség Romániában az AMN Romániával együttműködésben (AMN Publishing 2018).

Szelektív szisztematikus ayurvédikus index, 1. és 2. kötet, egy olyan munka, amely lehetővé teszi a kötetben szereplő, bizonyos típusú gyógyító tulajdonságokkal rendelkező gyógynövények közül a legmegfelelőbbek optimális és gyors kiválasztását (kiadó: "AYUS").

Az Ayurvédában használt szanszkrit kifejezések modern szótáraA hagyományos ájurvéda rendszerben általánosan használt 1400 szanszkrit kifejezés jelentésének szisztematikus kifejtése (AYUS Kiadó).

A galériában elhelyezett standnál Bevásárlóváros az alábbiak hagyományos használatának részletei gyógynövények, az ayurvédikus konstitúciós tipológia fontosságáról a szervezet funkcionális egyensúlyhiányainak megelőzésében és kezelésében, a lakto-ovo-vegetáriánus megfelelő az egészség megőrzésében, valamint egyéb speciális témák nem hagyományos gyógyszerek.

A látogatók kérdéseire ayurvéda szakemberek és ayurvéda előadók válaszoltak, akiktöbb mint 15 évet szenteltek a hagyományos indiai életismeret szisztematikus tanulmányozásának és elmélyítésének az életről a az AMN által szervezett tanfolyamokRománia.