Ayurveda konferenciák

 

MÉLYREHATÓ ISMERETEK AZ AYURVÉDÁRÓL ROMÁNIÁBAN

Ami a romániai ayurvéda alapos megismerését illeti, e fontos cél eléréséhez való hozzájárulást elsősorban a romániai ayurvéda-tanfolyamok megnyitása, támogatása és koordinálása tette lehetővé, amelyet 1995 óta a romániai nem hagyományos orvoslás népszerűsítésére létrehozott Országos Szövetség keretében végeznek.

Ebben a szervezeti formában lehetőség nyílt arra, hogy az Ayurvéda értékes ismereteit kínáljuk Romániában mindazoknak, akiket ez a terület érdekel, mind a nagyközönségnek, mind a szakembereknek, gyakorlatilag mindazoknak, akiket érdekel az egészséges élet és mindazok a jó tulajdonságok, amelyeket az ayurvédikus hagyomány a hagyományos tudáson keresztül kínál. Az AMN Ayurveda tanfolyam sok ember számára nyújtott lehetőséget arra, hogy Romániában megismerjék és a gyakorlatban is alkalmazzák a gazdag ayurvédikus tudást.

Elmondhatjuk, hogy jelenleg az Ayurvéda révén számos gyümölcsöző iránya van a lehetséges fejlődésnek, amely képes lesz fokozatosan javítani az emberi szakmai tevékenység számos olyan területét, amelyet ma a modern társadalomban különböző formákban végeznek. Beszélhetünk akár az Ayurveda multidiszciplinaritásáról is, és ez a szempont tulajdonképpen egy csomópont, egy pont-az ájurvéda ismereteinek kulcsa, amely még a közeljövőben is képes lesz számos kapcsolódó fejlesztést kilátásba helyezni, nemcsak az emberi egészséget, hanem általában az élet számos más területét, valamint a modern tudományos tevékenység számos kapcsolódó területét illetően.

Az Ayurveda területén van de-Egy olyan hatalmas hagyományos tudományról van szó, amely figyelemre méltó ismeretanyagot tartalmaz az emberi életről és általában az életről.