Recomandari


Parteneri


Inscrieri curs Ayurveda


Articole noi

Asociaţia naţională pentru promovarea medicinelor neconvenţionale din România
Acasa

AMN ROMÂNIASaptamana ingerilor si Arhanghelilor 2016


Evenimentul cultural artistic Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor 2016 aduna din ce in ce mai  multe persoane de toate vârstele, deschise către a afla informații și de a intra în comuniune cu entitățile angelice.


Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor este un eveniment internațional care își extinde tot mai mult aripile protectoare în lumea noastră.


Evenimentul se va desfasura si in Romania, in perioada  30 octombrie - 6 noiembrie 2016, in mai multe orașe din taraAcesta manifestare are drept scop oferirea unei alternative luminoase Haloween-ului, “sărbătoare” împrumutată, căreia Săptămâna Îngerilor și a Arhanghelilor îi propune ca revers întâlnirea cu îngerii și entitățile de lumină, cei care ajută și protejează această planetă.


In acest an evenimentul va scoate in evidenta mai multe etape prin care este necesar ca oamenii sa treaca pentru a atinge o stare de sănătate și armonie cat mai deplina  și pentru a redescoperi starea de copil divin fiind în comuniune intimă și plenară cu Îngerii si Arhanghelii de lumina a lui Dumnezeu.


Intrarea este liberă ca in fiecare an iar programul si locatiile se pot gasi pe site-ul lumileangelice.ro