Recomandari

Dovleacul

Modalitati practice ayurvedice

Indigestia

Puterea vindecatoare a muzicii

Relaxarea si memoria

Raspunsurile organelor la emotii

Bolile si factorii psihici

Atitudinea benefica

Beneficiile terapiei prin ras

Frumusete feminina

Plante pentru transmutare

O viata fericita

Influenta culorilor

Culoarea plantelor

Relaxarea si memoria

Ayurveda sistem de vindecare

Curele de clorofila

Fructele uscate

Dejunul Kolath

Starile vindecatoare

Referinte


Va invitam sa va inscrieti pentru a primi informatii despre Ayurveda

Sofranel Traista ciobanului

Cursuri de Ayurveda

Brașov

Pitesti

Sofranel

Inscrieri curs Ayurveda

Inscrieri

Iarba-Sarpelui

Remedii naturale

Apa de mare

Imbratisarea arborilor

Seva de vita de vie

Ghimbirul

Puterea vindecatoare a muzicii

Alimentatia echilibrata

Alimentatia si longevitatea

Cristaloterapia

Terapia cu apa de izvor

Cursul de Ayurveda

Bucuresti

se va desfăşura săptămânal,

în intervalul

17.00 – 19.30,

la sala de curs Obor,

str. Otesani 16, sector 2.

Anunturi

Curs de Ayurveda

Cluj Napoca

Str. Balea nr. 9K

Informatii la telefon:

0742-242.422.

Curs de Ayurveda

Braila

Informații telefon:

0723/507093,

0727/724815

Cursul de Ayurveda din

Drobeta Turnu Severin

va avea loc marti, 3 octombrie 2017 ora 18,00 la Casa Tineretului, etaj. II. Intrarea este libera.

Cursul de Ayurveda grupa 1 se va desfasura saptamanal, in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 17,30 la adresa:  bd. M.Viteazul, nr.32,bl.Z8,sc.3,ap.14.

Informatii despre curs la nr. tel. 0723308683.

Brasov

dr. Cimpean Cristina

0747.074.081.

0733.054.804.

cimpean_cristina@yahoo.com

Consultatii de specialitate

Cluj

Cabinet Hridaya

dr. Aurora Repede

0740.130.880.

Iasi

Cabinet Asclepios

dr. Ina Petrea

0721.777.330

Actualitate

O descoperire interesanta

Poluarea si sanatatea

Cuptorul cu microunde

Evenimente

Tabara de Ayurveda

Concursul de Ayurveda


Articole noi

Termoterapia

Biosignalistica

Renuntarea la fumat
Acasa

AMN-ROMÂNIA

Cardul de sănătate

Un monstruos abuz al statului

Cardul de sănătate maschează un imens abuz al statului asupra cetăţeanului. Prin intermediul acestui card fiecărui român i se va fura confidenţialitatea datelor medicale. Iată ce informaţii vor face parte din microcipul cardului: numele, prenumele şi CNP-ul asiguratului, codul unic de identificare în sistemul de asigurări, numărul cardului naţional de sănătate, diagnostice medicale cu risc vital şi boli cronice, grupa sanguină şi RH-ul, acceptul exprimat în timpul vieţii de a dona organe după deces, numele medicului de familie şi datele lui de contact. Reproducem în cele ce urmează opinia unui medic român despre cardul de sănătate.

“Cardul de sănătate cu microcip este un abuz din partea statului şi comportă riscuri pe toate planurile! Cardul este numai APARENT în favoarea asiguraţilor. Este periculos să fie puse informaţiile medicale personale pe microcip, deoarece acesta nu este protejat . Oricine are un cititor de cipuri compatibil poate să afle tot. Acest aspect violează drepturile la intimitate şi la demnitate ale persoanei şi poate să aducă mari prejudicii.

La Consiliul Europei există o presiune imensă din partea firmelor de asigurări pentru a avea legal accesul la informaţiile despre sănătatea oamenilor. Forţa financiară uriaşă a acestor “rechini” face ca datele despre posibilele boli ale oamenilor să ajungă la ei pe birou pentru ca ei să ştie dacă fac sau nu poliţele de asigurare şi la ce preţ. Există riscul discriminării persoanelor, pe baza informaţiilor personale asupra stării de sănătate, atâta vreme cât acestea nu mai sunt protejate.

Distrugerea persoanelor

Datele medicale pot să fie utilizate inclusiv pentru a distruge o persoană, mai ales într-o societate conflictuală ca cea din România! Este o încercare de abuz din partea statului şi nu exista dezbateri publice! Se introduce o noua taxă, fără ca populaţia să fie întrebată, deşi românii plătesc asigurările de sănătate.

În privinţa donării de organe se pare că vom intra în circuitul european şi vom trimite numărul de organe disponibile spre alte ţări. Cui vor folosi organele luate de la romani? Ce bani şi ce organizaţii sunt în joc? Cine va apăra neştiutorii de cei care vor dori să le comercializeze organele, pe milioane şi milioane de euro sau dolari? Ca să înţelegem mai bine: în Spania (unde exista acordul prezumat din partea familiei pentru prelevarea de organe), s-a ajuns la puternice  discriminări împotriva imigranţilor, care nu au familiile alături de ei. Deci nu are cine să-i apere de reţelele de “transplant de organe”! Exista un comerţ ilicit de organe de transplant, este dovedit, iar acordul prezumat, aşa cum este prevăzut în România, ridică mari semne de întrebare. Medicii sunt şi ei oameni. Dacă ne uităm la istoria sec. XX, vedem că medicii erau cei care făceau experimente în lagărele de concentrare naziste, medicii erau cei care făceau abuzuri în în domeniul psihiatric. Şi în cazul transplantului de organe tot medicii pot să ajungă la abuzuri dacă legea şi autorităţile permit şi încurajează. Cardul cu microcip asta face! Ultimul exemplu este A1H1 (gripă porcină). În acest moment s-a dovedit că cei care au întreţinut spaima au avut contracte cu firmele care au produs vaccinurile.

Împiedicarea accesului la servicii medicale

Cardul de sănătate cu microcip (putea să fie şi o variantă fără) creează mari dificultăţi şi poate chiar împiedica accesul la serviciile medicale. Cardul de sănătate este arma cu care guvernanţii vor să scoată de la români sume uriaşe de bani, un  furt al secolului săvârşit în dauna celor care plătesc legal asigurările de sănătate, dar nu vor card de sănătate! Decizia guvernanţilor noştri, pe care nu o contestă vehement nici televiziunile, nici opoziţia parlamentară, este halucinantă: cei care plătesc din salariu sau pensie serviciile medicale de stat, dar nu vor card de sănătate, vor plăti toate serviciile medicale de care au nevoie! Altfel spus, românii care nu vor cardul cu microcip vor plăti de 2 ori asistenţa medicală. Şi românii tac, românii se uită cum începe un nou jaf naţional şi stau ca mieii la tăiere.

Televiziunile vorbesc de Egipt, politicienii se bat pentru funcţii în Parlament.  Ce minunăţie de neam suntem! Potrivit hotărârii de Guvern,  contravaloarea cardului de sănătate va fi suportată de asigurat,  adică şi obligatoriu şi plătit de neştiutori! Medicii de familie vor trebui să plătească şi ei pentru cititoarele de carduri şi să aibă şi internet de bandă largă pentru a avea legătură cu sistemul informatic! Citiţi şi spuneţi şi altora, poate aşa realizăm cât este de grav ceea ce ni se petrece fără informarea corectă şi fără acordul nostru.”

Reluarea activităţii CEREMIN

Începând cu luna noiembrie 2014 va fi reluată activitatea CEREMIN - Colegiul de evaluare a recomandărilor şi a eficacităţii mijloacelor de intervenţie neconvenţională.

Colegiul îşi va relua activitatea in cadrul AMN ROMANIA într-o nouă componenţă.

Programul de activitate pe anul 2015 şi rezultatele obţinute în urma evaluărilor şi cercetărilor întreprinse în perioada precedentă vor fi publicate pe site-ul amnromania.ro începând cu luna ianuarie 2015.

Cei care sunt interesaţi de activitatea CEREMIN pot formula întrebări pe adresa de email:

secretariat@amnromania.ro