Recomandari

Dovleacul

Modalitati practice ayurvedice

Indigestia

Puterea vindecatoare a muzicii

Relaxarea si memoria

Raspunsurile organelor la emotii

Bolile si factorii psihici

Atitudinea benefica

Beneficiile terapiei prin ras

Frumusete feminina

Plante pentru transmutare

O viata fericita

Influenta culorilor

Culoarea plantelor

Relaxarea si memoria

Ayurveda sistem de vindecare

Curele de clorofila

Fructele uscate

Dejunul Kolath

Starile vindecatoare

Referinte


Va invitam sa va inscrieti pentru a primi informatii despre Ayurveda

Sofranel Traista ciobanului

Cursuri de Ayurveda

Brașov

Pitesti

Sofranel

Inscrieri curs Ayurveda

Inscrieri

Iarba-Sarpelui

Remedii naturale

Apa de mare

Imbratisarea arborilor

Seva de vita de vie

Ghimbirul

Puterea vindecatoare a muzicii

Alimentatia echilibrata

Alimentatia si longevitatea

Cristaloterapia

Terapia cu apa de izvor

Cursul de Ayurveda

Bucuresti

se va desfăşura săptămânal,

în intervalul

17.00 – 19.30,

la sala de curs Obor,

str. Otesani 16, sector 2.

Anunturi

Curs de Ayurveda

Cluj Napoca

Str. Balea nr. 9K

Informatii la telefon:

0742-242.422.

Curs de Ayurveda

Braila

Informații telefon:

0723/507093,

0727/724815

Cursul de Ayurveda din

Drobeta Turnu Severin

va avea loc marti, 3 octombrie 2017 ora 18,00 la Casa Tineretului, etaj. II. Intrarea este libera.

Cursul de Ayurveda grupa 1 se va desfasura saptamanal, in fiecare zi de miercuri, incepand cu ora 17,30 la adresa:  bd. M.Viteazul, nr.32,bl.Z8,sc.3,ap.14.

Informatii despre curs la nr. tel. 0723308683.

Brasov

dr. Cimpean Cristina

0747.074.081.

0733.054.804.

cimpean_cristina@yahoo.com

Consultatii de specialitate

Cluj

Cabinet Hridaya

dr. Aurora Repede

0740.130.880.

Iasi

Cabinet Asclepios

dr. Ina Petrea

0721.777.330

Actualitate

O descoperire interesanta

Poluarea si sanatatea

Cuptorul cu microunde

Evenimente

Tabara de Ayurveda

Concursul de Ayurveda


Articole noi

Termoterapia

Biosignalistica

Renuntarea la fumat
Acasa

AMN-ROMÂNIA


Un mod superior de a ne vindeca repede şi deplin


În tradiţia orientală este cunoscut faptul că orice afecţiune ajunsă în stadiul de a se manifesta la nivelul trupului fizic are şi anumite cauze subtile, profunde, mai precis anumite greşeli pe care respectiva fiinţă le-a făcut de-a lungul timpului şi care acum s-au concretizat sub forma acelei boli.


Boala ce s-a manifestat în trupul fizic este de fapt rezultatul a ceea ce s-a acumulat profund în planurile subtile ale fiinţei. Ea porneşte de la un mod de a gândi, vorbi sau acţiona incorect, de la atitudini sau tendinţe greşite pe care le-am păstrat şi manifestat o perioadă mai mare sau mai mică de timp. Nimic nu se petrece în trupul fizic fără să existe un motiv mai profund sau, altfel spus, o cauză subtilă de boală. Privind din acest punct de vedere superior putem înţelege că boala fizică efectivă este de fapt o modalitate de a elimina din fiinţă energiile negative acumulate.


Deşi pentru unle fiinţe umane sceptice poate fi mai greu de acceptat şi chiar si mai greu de simţit, mai ales atunci când fiinţa ajunge să fie bolnavă, totuşi orice afecţiune poate fi privită cu înţelepciune chiar ca o formă tainică de graţie a lui Dumnezeu prin intermediul căreia ni se atrage atenţia asupra a ceea ce avem de făcut pentru a ne reîntoarce la starea naturală de echilibru şi armonie. Fiinţa noastră este astfel curăţată de impurităţi şi sufletul nostru ne este într-un anume fel vindecat. Cumva, într-un mod poate mai neplăcut, suntem forţaţi sa facem în sfârşit alegeri bune şi să optăm pentru ceea ce este cu adevărat bine pentru noi şi totodată să renunţăm la ceea ne făcea rău.


Tocmai de aceea este necesar ca atunci când suntem bolnavi, să căutăm să înţelegem de ce a fost nevoie să ajungem în această situaţie şi ce lecţie trebuie să învăţăm din ea, ce atitudine trebuie sa adoptăm pentru a ne vindeca mai uşor. Este necesar să înţelegem că prin intermediul bolii nu suntem pedepsiţi, ci doar puşi într-o situaţie în care trebuie să ne ajutăm singuri, oferindu-ni-se în acelaşi timp şi o motivaţie foarte convingătoare pentru a ne transforma şi a nu mai greşi.


Dincolo de aspectele exterioare pe care o anumita afecţiune le cere de la noi de genul “fii atent ce si cât mănânci”, “nu te enerva”, “realizează tehnici de purificare”, există şi o stare mai profundă ce o putem simţi mai ales după ce vindecarea a început să apară. Aceasta se concretizează prin ceva nou, ceva profund şi minunat ce renaşte în noi, o nouă atitudine faţă de viaţă, faţă de oameni, o stare de puritate, de lumină interioară, de bună dispoziţie, de maturitate şi credinţă în Dumnezeu. Aceste stări benefice sunt întotdeauna în strânsă legătură cu lecţia tainică pe care boala ne poate face să o învăţăm.


Pentru a grăbi vindecarea e mult mai bine să avem o stare de acceptare superioară a ceea ce ni se petrece decât să ne plângem de milă şi să avem impresia că o nedreptate s-a abătut asupra noastră. Această atitudine superioară, de încredere în Dumnezeu precum şi în puterea tainică a remediilor naturale, a plantelor de leac adecvate pe care le folosim cu înţelepciune, va face ca ceea ce este încă impur în noi să fie mult mai repede eliminat, iar vindecarea deplină, armonia şi echilibrul să reapară cât mai curând. În acest fel nu se vindecă doar trupul fizic, ci şi corpurile subtile, mintea şi chiar sufletul.